fantastic♥

Idag har det varit en jättebra dag skolan va kul faktiskt och det hände massa kul asker som jossans bedövade läpp och så en till hemlig grej ;)
Jag har fått en kklänning av mamma :D jättesöt! älsakr den.



H&M 149:-


puss <3


stress

asså jag har inget att vara stressad över men jag kan inte konsentrera mig inte ens på att skrivva på bloggen och det har varit så dom senaste dagarna helskummt och det e därför det e helt störda inlägg och typ 1 per dag, förlåt men det e nått fel jag klarar inte att skriva på tangentbordet längre :S
jag håller iallfall på att fixa en ny design okej jag gör det typ hela tiden men jag blir alldrig riktigt nöjd men nu har jag hittat ett bra sätt att fixa snygga på ;P

Picknik

idag har jag haft picnik med anna och jag måste stänga av datorn nu så det blir bara en bild

igår

okej jag orkade inte blogga på riktigt igår s¨här e en kort sammanfattning från igår

Vakna kl 8 av att annas mobil rang

Somna om typ 100 ggr och gick upp kl 10


Fixade mig på en timme


Åkte med anna till grönan


Letade upp tabita och åkte massor


Åkte katapulten och såg dimman och anton i jetline vinka!!


mötte upp dom och åkte med dom


Dimman hämta adam och så åkte alla


Åkte hem med anna kl 8


städade rummet kl 1 på natten


sov

31 sanna saker som killar måste veta!

1. Vad du än gör, dyk inte bara upp hemma hos henne. Hon går runt i bara underkläder precis som dig..



2. Var aldrig otrogen. Det kanske verkar som att "ingen nånsin får reda på det" men tjejer berättar allt för varandra om allt. Hon kommer få reda på det till slut och då ligger du risigt till!



3. Var försiktig med varenda manliga släkting till henne. Vilken som helst av dem skulle kunna spöa ner dig på ett ögonblick och många skulle inte ens vänta på det ögonblicket.



4. Missa aldrig ett tillfälle att berätta för henne hur vacker hon är.



5. Säg aldrig nej när hon vill pussa dig framför dina kompisar. Om dom skrattar är det för att dom är avundsjuka.



6. Om hon slår dig hårt, så förtjänar du det.



7. Var inte rädd att röra henne om du vill det. Om hon är tillsammans med dig så är det för att hon vill vara med dig.



8. Om du inte har sex med henne, säg inte till dina kompisar att du har det.



9. Du kan vara lite snuskig med henne privat, det är sant.. de flesta av tjejerna tar faktiskt inte illa upp.



10. Alla tjejer äter inte som flugor, många av dom äter som lejon.



11. De flesta av tjejerna bryr sig inte om dom betalar hälften, men dom pratar om det med sina kompisar (igen). Tänk på att om du låter din tjej betala hälften hela tiden, kommer alla att få reda på det och dina kompisar kommer att veta att du är snål.-Behöver du verkligen dina pengar så mycket? Var en man, betala åt henne.



12. Alla tjejer ska slutligen få tre saker av sin pojkvän:-Ett gosedjur-En av dina tröjor-Något som visar hur mycket hon betyder för dig



13. Se alltid till så att hon kommer hem säkert så ofta som du kan. Om du släpper av henne någonstans, följ med henne ända till dörren. Om du inte släpper av henne, ring henne och se till så att hon har kommit hem säkert.



14. Om en kille får henne att känna sig obehaglig, är det din plikt att slå ner honom, eller åtminståne snacka med tönten.



15. Om du står med henne och pratar med någon av dina tjejkompisar, tryck henne närmare mot dig så hon känner att det är hon som är i centrum.



16. Aldrig ALDRIG slå henne, även om det är på skämt. Även om hon "slår dig" på ett skämtande sätt och säger "Du är så dum" eller något, gör aldrig några gester tillbaka om hon inte är med på det, eller ni "låtsasbråkar"



17. Följ med på en tjejfilm lite då och då. Hon bryr sig inte om ifall du tycker om den eller inte, det betyder bara mycket att du följde med.



18. Om du inte kommer överens med hennes djur, föräldrar, eller vänner- Var en Drömprins mot hennes vänner, Mr. Artig till hennes föräldrar och var noga med att vara snäll mot djuren även om dom är dumma mot dig.



19. Flirta aldrig med deras morsor.. det är bara knäppt.



20. Bli inte helt tokig när hon PMSar. Det är inte äckligt och det får henne att känna sig jättelessen, så var förstående.



21. Om du inte tycker om sättet hon kör på - Kör själv



22. Om ni har blivit ett officiellt par och du ska presentera henne för dina kompisar, så är det JÄVLIGT bäst för dig att du presenterar henne som din flickvän.



23. Stressa inte upp dig över var ni ska gå om ni ska på en dejt. Hon vill egentligen bara vara med dig.



24. Om hon säger att hon har ont någonstans, massera försiktigt utan att hon säger till dig.



25. Tjejer är ömtåliga. Även om ni skojbråkar/brottas var väldigt försiktig.



26. Memorera hennes födelsedag för guds skull! Glömmer du den- Ditt liv kommer bli förstört.



27. Duscha inte hel i Cologne men lukta gott. Spray-Delay-Walk away funkar bäst.



28. Ge henne inte något dumt i julklapp, födelsedagspresent eller på alla hjärtans dag. Det måste inte vara dyrt, men måste vara betydelsefullt. Smycken är alltid uppskattade, men inte det viktigaste för alla.



29. Om du inte älskar henne, så var inte tillsammans med henne, vänta inte med det och låt inte henne upptäcka det. Det kommer bara göra mer ont om du drar ut på det.



30. När ni har varit tillsammans ett tag, tänk på att hon verkligen litar på dig. När du har en flickvän som verkligen litar på dig, har du ett mycket större ansvar, privilegium och mer kontroll än du tror, de flesta killar skulle mörda för att få sån kontroll och det kan förstöras på en nanosekund.



31. Prata inte om dina ex och åk inte och träffa dom, eftersom det är dåtid.

miss me?

Hioppas ni inte har saknat mig men jag lever jag hann bara ite blogg<a igår okej klockan är 10 över 2 ;) men jag, sofi, nicki och petra stannde och  hade bild och funderade opå att sova över men det blev inget sen så jag och anna fick itta på ngt istället vi åt pizza och nu kollar vi på anne frank och dom gifter sig typ fett gullig meny ;) okej dethär e svårt att skriva men annars allt bra imorn ska jag tiill grönan med anna igen och kolla på sommarkrysset puss och kram vi ska dygna opckså ;)

videoblogg


TALOR OCH KRISTEN TILL SVERIGE!

Dom ska till sverige4 i sommar asdså jag gör vad som helst för att se dom jag lovar! Och jag drömde att det va Kristen och robert inatt och dom kom in på bion och så kramade jag robert pattinson! och jag trodde det va sant och så fick jag deras atografer på armen och dom va jättesnälla och jag kommer fan böla om jag inte får se dom seriöst jag kommer dööö! okej det kommer troligen inte bli nått för fansen :/ fan vad det suger , jag ska fixa någons telefon nummer typ rober pattinsson eller kristen och ringa :D okej jag e fan galen men jaaagg MÅSTE!







Skådespelarna Kristen Stewart och Taylor Lautner besöker Stockholm den 21 juni inför Sverigepremiären av THE TWILIGHT SAGA: ECLIPSE!

Måndagen den 21 juni besöker skådespelarna Kristen Stewart och Taylor Lautner Stockholm inför Sverigepremiären av THE TWILIGHT SAGA: ECLIPSE. Kristen Stewart, som spelar Bella Swan och Taylor Lautner, som spelar varulven Jacob, har båda blivit några av världens största filmstjärnor efter succéerna med de två tidigare filmerna i The Twilight Saga: ”Twilight” och ”New Moon”.

-Att skådespelarna väljer Stockholm som en av tre exklusiva anhalter på sin promotionturné är resultatet av ett bra samarbete med amerikanska producenten Summit Entertainment. En ännu större anledning är The Twilight Sagas framgångar i denna del av världen och det outsinliga engagemanget från den skandinaviska fanbasen. Vi är oerhört stolta och glada å fansens vägnar att dessa två världsstjärnor har valt att komma till Stockholm, utöver Rom och Berlin. Pia Grünler, Distributionschef Nordisk Film

PRESSKONFERENSEN äger rum i Stockholm måndag den 21 juni.

THE TWILIGTH SAGA: ECLIPSE är den uppmärksammade fortsättningen och tredje delen i Stephanie Meyers berättelse om Bellas och Edwards omöjliga kärlek.
En våldsam seriemördare härjar i Seattle och en ondskefull vampyr fortsätter sin jakt för att ta ut sin hämnd på Bella som åter igen befinner sig omgiven av fara. Samtidigt tvingas hon att välja mellan sin älskade Edward och sin vänskap med Jacob. Och hennes val riskerar att blåsa liv i den urgamla kampen mellan vampyrer och varulvar. Men Bella har också ett annat val att göra – valet mellan liv eller död. Men vad är vad? Regi: David Slade. I rollerna: Kristen Stewart, Robert Pattinson och Taylor Lautner.

THE TWILIGHT SAGA: ECLIPSE får Sverigepremiär över hela landet den 30 juni 2010!


Justin bieber = söt!



Ni måste erkänna justin bieber e sjukt söt och har sjukt gulliga låtar kolla in bara (A)
<3

Och pytte läs här nu, om du läser mina inlägg istället för att bara kolla på mina foton som e likadana då ser du att det står att jag inte kan ladda över bilder från mobilen och då blir det samma ibland. annars tack ;)

Jag blir så jävla lack!

Asså jag hatar när folk lånar saker från en och aldrig lämnart tillbaka dom! seriöst man kan inte låna en tröja i över 2 månader, man kan inte ta folks kläder och prylar asså seriöst lämna tillbaka mina saker dom försvinner inte bara pang poff och vem annars skulle det vara om inte du? nee juste ingen du är den enda som haftsån tillgång till mina saker och jag vill fan ha tillbaka min t-shirt, linne, ipod och pengar! du kan fan inte bara komma och sno dom sakerna!
va tvungen att skriva av mig!

>Operation dagsverke<


här är en bild på bullarna ja och min kompis bakade och sålde kan ni gissa vilka jag gjorde?
ledtrådar
1. Min ser gedast ut
2. min är ganska oval
3. min har färlsocker på sig
4. min är rullad
5. min är åt vänster

jag lovar ni kan inte gissa vilken som e min ;) nu ska jag göra läxa hela dan annars kommer jag få ig- haha okej puss och kram och glöm inte att gissa vilken bullde jag bakde!

Vad är du?


















ja här är massa bra låtar lyssna och njut :D idag har jag bakat bullar till oreration dagsverke;9 och e ledig helas imorn :D

Mjeoouw.. hej

Heej alla bloggläsare ;) det va fett kallt idag och jag hoista jättemycket efter lunchen :S efter skolan så åkte jag till mamma och packade massa saker och sen åkte jag till pappa och lämna allt och sen åktre jag till skärholmen och bytte en klänning typ till en mindre storlek och sen när jag kom hem så åkte jag och pappa och hämtade min spege och matta men spegeln va traasig så vi sak byta den, i veckan har jag 2 prov och ett läxzflörhör jag e såå trött på skolan men om två och en halv vecka ärt det fan sommarlov! på lördag ska jag och några kompisar till grönan :D och skulle kolla på justin bieber men han ska tydligen inte dit längre :/  men nu sak jag kolla på fler bilder från festen på facebook ;) haha puss och kram <33


Najs helg!"

Heej bloggen jag har inte bloggat så mkt för jag har varit på landet och vi har ingen dator.. Min älskade syster janina fyller år imorgon och hon hade fest i helgen och det va jättekul:D även fast min mamma kom och kollade till allt kl 1 på natten ;) här kommer lite bilder puss <33

jag och felicia :D

felicia, janina, clara, erica och sara

janina, clara sara

jag, erica och sara

jag

janina, JB, felicia

clara, felicia janina

janina och clara

JB och felicia'

snubben som sov halva festen och litauen

philip/filip, och massa andra jag inte kan namnen på puss och kram kan lägga in fler bilder son om jag hinner puss askul tack janina :D <33 och grattis i förskott 2 timmar <33

grönan!!!

igår va jag på grönalund med anna och det va jättekul och så disikerade vi lungor och hjärtan på non och hjärtat va skitääckligt men lungan va mjuk och så men lite äckligt och så fick jag två armband av nicki taaack! :D när vi typ va på grönan så ramla en gubbe i övergångsstället det va scaray och så svimma en tjej på frönan vid extreme och det såg också läskigt ut :S jag kan karnske ladda upp filmerna från disikeringen om jag lyckas :P och idag så började jag kl 9 ist fär 8 :D vi dansade foxtrot, vals och bugg det va fett äckligt att man inte fick välja kille själv alltid och jag hamnade med flera scary med handsvett :/ men det va kul ändå sen så gick vi tbx teh skolan och åt lunch och så sprang typ 66 av 125 elever  men det va bara jag och karnske 5 till tjejer och massa killar som hade bild så jag satt med max, oliver, peter och anton och jag fixaa min låda med rosor och den e skitful dårå men jag karnske får bra betyg ändå (A) tihihi. sen har jag haft bajsonti huvet men inte läängre för jag har tat huvudvärkstablet och nu e jag hos kicki och vi sak grilla hamburgare fett nice! :D och jag har fått ett par nya  bellerinaskor och ett läppglans och en ögnskugga på rea;) nu ska jag ut och käka så puss och kram <333 :*

Shopping :D ♥

Heej alla snyggingar idag så har hela dagen varit för jävla najs asså skolan så hade jag och mina älskade kompisar jättekul och fotade massor och så fick vi sluta tidigare från elevens val och det va bra :) sen träffa jag anna och vi åkte in till stan och shoppade :D och vi träffa två av finnalisterna i anna anka söker assistent och det va han blonda och blonda tjejen :) dom va jättesnälla och fråga vem jag hejade på :) och jag sa typ båda ;) och så tog jag kort på dom ska sno mammas mobil och ladda över bilden bara, sen så köpte jag massa saker jag lägger upp bilder på det.

aprikos topp H&M 149 :- randig tub topp JC 149:-

Shotrt och linne gina tricot 199:- och 129:-

helblommiga strumbyxor H&M 79:- örhängen bikbok mascara H&M lösögnfransar H&M.

Sen lite bilder från lunchrasten :)

jossans finaste armband

denhär bjuder jag på min sexiga pose på en söt sköldpadda (A)

blommor som e rooosa! jag överdriver med rosa kläder :P
och allt annat som e rosa..

bilden på mobilden damopar så jag kan inte ladda över den :/ kej men puss o h kram får den en annan dag <33

jag har hjärnsläpp när det gäller rubriker (A) s¨det blir så söta hjärtan ch massa konstiga hej fraser , skolan har varit jobbig först skulle vi springa på berget och leka kulllek och sen nån skum brännboll och jag blev jätteyr efter att varit på innelaget och det va ju varmt också, först blev hela världen rutig eller som när man inte får se ansikten på folk och sen hala världen gulaktig typ en ful siepa ton och så mådde jag lite illa men jag kände mig lite sjuk på morgonen också men jag sket i det och sista lektoinen va faktiskt kul men jag somna typ för jag va såå jäävla trött och så känns det som jag har nått tjockt i halsen och det e jobbigt att andas och så har jag huvudevärk men jag har väll druckit för lite och så har jag fortfarande ont i benet eller jaa vad man ska kalla det en sträng eller nått men jag måste tfvinga mig till skolsköterskan och hon får kolla på det inte för att hion kan ge mig nått :P aaa dethär inlägget tänkte jag skulle bli kort dårå men e inte klar haha. Nu sak jag typ äta och sen ska jag dra till anna och jaa.. vad vi ska göra vet jag inte men måste föördriva kvällen lite, annars e det skitbraväder :D och imorn ska jag ha strumpbyxor annars dör jag :P puss och hej <33


videoblogg



asså gud va söt!

lugnt :D

det e såå jävla skönt att inte vara stressad över massa saker i skolan och massa annat skit att bara kunna sitta vid datorn och inte känna sig stressad eller nått sånt, mario galaxy som tidigare setts jättesvårt är nu lätt ;) nu sitter jag och äter marabou passion med passionsfrukt och chili och lite mintkrokant ;) jag ska fråga pappa om han kan försöka fixa min mobil men jag tror inte det funkar men nu ska jag typ snart sova för annars kommer jag vakna kl halv 11 för jag e helt inne på det nu efter typ en hel vecka, annars så missbrukar jag smielys här i bloggen och det ser nog ganska konstigt ut , så jag ska försöka sluta , men det e jävligt svårt puss <33 :*


heej ♥

nu ska jag fixa min bokhylla och sen typ beställa en spegel och matta förövrigt så e jag bajstrött och har jätteint i hela kroppen okej lite överdrivet men ont i ryggen,magen, halva insidan av smalbenet och i en tand och lite överallt , men jag lovade pappa att fixa klart bokhyllan men jag orkar inte det e fan synd om mig men aja puss och kram <33


Shopping

Heej alla gullungar jag har vari tlite off på bloggen men det har juh varit så jävla bra väder och sen har jag vart borta så jag har inte hunnit blogga men det e fett skönt att inte sitta vid datorn alls på en eller två dagar ;) Jag har köpt skolavslutningsklänning :D inte vit dårå men den har massa volanger och sen ett rosa linne och rosa långärmad tröja eller typ korall och armbandslös bh och typ inget mer :p
typ dethär linnet :P


Och denhär den e mkt finare i verkligheten ;)

klänningen finns inte på ginas hemsida men det e grålila milerad och finns bild på i förra eller förrförra fridatidningen ;)  och bh e  vit och jättegullig spets ;) som inte heller finns på lindex hemsida ;P

okej oxch festen va lite seg i början men det blev helt okej sen hanna e väldigt snäll och så och sen åkte alla typ till chicago eller nått sånt men det va nått dansställe och jag har typ lärt mig dansa lite lindyhopp det ser skitsvårt ut och jag ba typ gick lite :p okej typ hopp/sprang skitfort :P haha men det va kul faktiskt och jaa annars så har det varit underbart idag vi hadfe picnik och åt glass och nu ska jag dra pusshej <33

Flum (A)


frågestund

Okej nu är frågestunden över men jag tycker ni skulle kunna vara lite bättre på att ställa frågor ;) haha men det ni som ställt frågor tack tack :)

hur många läsare brukar du ha?
- Det är lite varierande rekordet är ca 70 st men en vanlig dag karnske 12-20.

varför skaffa du blogg?
- Jag skaffade först en annan blogg men jag gjorde en ny för den innan va lite fail och jag skaffa blogg för att mina vänner hade det och jag ville också;)

vilka andra bloggar brukar du läsa?
- Jag brukar läsa mina vänners bloggar och några andra ibland så läser jag lite kändare bloggar men det är roligare med mindre kända ;)

favo färg?
- Jag gillar rosa vitt och svart;) men mest rosa

vf börja du blogga?
- För att mina vänner bloggade/bloggar.

favvo film?
- Nördig jag är Twilight men jag gillar de allra flesta filmer jag ser så jag har ganska många som jag gillar;)

favvo djur?
- Hund tror jag men jag gillar ju råttor också men hund e lite större och roligare;)

va vill du bli när du blir stor?
- Reseguide ;) eller i nödfall dagisfröken

vilken e din favvo blogg?
- Jag har ingen favoritblogg faktiskt nu när jag tänker på det men om jag tänke ett tag så kommer jag säkert på min favorit ;)


Nytt rum ! :D

Idag sov jag jättelänge och sen ducha jag typ 40 min :P och så kom farmor sen har vi städat ocvh rensat ur min och min syrras rum (eller hjon har fått pappas rum) och sen har vi taqit bort min lorfsäng så nu har jag äntligen en vanlig säng där , det tog hela dan typ men det har blivit jättefint och det  är bara några lådor kvar att rensa ur ;) och karnske ta bort en hylla när vi blivit av med min gamla säng;)  sen så har jag haft bajsont i magen okej jah har ätit alvedon och ipren så nu har jag inte ont längre, annars e jag jättetrött och orkar inte ladda upp videorna från grönan karnske ska dit igen nästa onsdag ;) Sen ska vi beställa en rund fluffig matta och en helkroppsspegerl till rummet imiorn och så ska jag till nån jag vet inte riktigt men det blir säkert kul, nu sak jag snart sova igen  för jag e jättetrött, puss <33 :***


grönan!

imorn slipper jag skola :D och på fredag med oc idag efter skolkan så åkte jag anna och adam till grönan och jag har fått guldkort :D någon som vill åka dit nån dag :P XD men åkbandet e jättefult gulbrunt vågrandigt haha okej men ändå nu har jag skitont i halsen för jag har skrikigt mett mycket och jag va en burk ifrån att vinna 1:a pris på  att välta burkar :/ jag fick däremot heller ingen rosa MJ hatt det fanns bara gröna och silvriga så jag tog en silver och nu e jag skittrött ska slagga snart imorn kommer farmor och så karnske vi kan köpa skolavslutnings klänning ;) puss och kram alla glöm absolut inte frågestunden! imorn kommer bilder och karnske filmer från grönan det beror på om jga lyckas ladda över dom till datorn... puss och kram på er <333


Frågestund



okej alla sötnosar nu e det frågestund tills på fredag kl 00.00 alltså midnatten till lördagen :* puss
nu ska jag göra en ny design

Yeah!

Heej, igår hade jag sjukt kul först så sov anna över från lkölrdan till söndagen sen drog vi till annas skola och träffa dimman och vi flummade XD sen så gick vi runt och sen så gick vi hem til  hnom innnan hans träning ,men vi stack direkt eftert 10 min och gick till någon jättestor park och så träffade adam och jag typ trodde anna hade tagit mina solglasögon men jag hade dom på mig xD men sen åkte vi hem för vi va hungriga eller vi gick av i liljeholmen och gick hem fast inte i jättebranta backen iaf. sen kom jag hem åt mat och badade och sen somna jag med lampan tänd efter jag städat rummet och vakna runt kl 3 och ba jag ahr sovit 5 min och sen ba oj kl e typ 3 så släckte jag och somna om men jag sov inte spec bra... :/ i skolan så sydde jag fel på syslöjden och sen på engelskan så va jag asflumm och josefin tyckte jag va lite skumm XD haha och sen så städade jag råttburen när jsag kom hem till mamma och så bar jag några jättetunga saker till nån lampa från skolan och jag fick typ jätteont XD haha men nu skas jg plugga till idrottsproet imorn på massa sexiga muskler XD haha nääe skojja men muskler e det.. puss och kram <33

Kallt och blött

Idag tvingadeb jag mig upp kl halv nio för vi skullle ha loppis och samla in pengar till klassresan det va segt i början för jasg va först och sen så va dom första 4 timmarna roligast och dom 2 sista ap sega och ajg frös ihjäl fryser nu med men jag hittade en jättegullig grej till min mamma till morsdag och sen så drack vi varm choklad andra passet jag matilda, sofi, nicki, petra, rickard och henrik anton frös tydligen inte :S haha eller så gillar han itne varm choklad det va iaf jävligt kallt och tack att mamma och pappa tvingade med ett par vantar ;P sen fick jag massa godis av min mormor och det va ju helt oväntat för jag ville bara ha tugggummi men jag fick proppa ner allt i min pytteväska men den höll... sen åkte jag hem kvart i 4 och åt mat och nu e jag jättetrött ska kolla åp film och sen sova tror jag för imorn ska jag ta hål i örat ;D puss

Tjoo Bree

Heeej alla trötta människor nu har jag haft en slapp fredagkväll som vanligt:/ men okej jag har glott på tv och käkat chips allmänt tråkigt alltså, fick nyss reda på att en vi kan kalla det kompis ska till stockholm imorn och det verkar ganska kul... annars så känner jag mig ganska trött och så ska nog sova snart ska va ute  och ha loppis kl 10 -12 i hornstull så alla kom till konsum/systembolagen då  och köp masssa saker och träffa mig XD okej nu ska jag nog logga in på facebook och sen typ hitta på något roligt :P

Trötter

Heej alla fina människor<3 idag ahr jag vart bajstrött och igår satt jag inte vid datan och det e ganska så otroligt för att vara jag ;) Snart ska jag åka med mamma och lillasyster och köpa godis till nått disko hon ska ha och jag ska tydligen ta ett till hål i örat :P antingen brevid det jag redan har eller där uppe :P Jag tror jag ska ta hål där uppe om det blir nått men det lär ju också göra ganska ont för det e brosk där eller så tar jag ett bravid det jag redan har... eller så tar jag inget :S jag vet inte e lite mycket mer sugen på naveln dårå men det får jag ju inte... vad tycker ni?? puss och kram <33


Hemma från skolan

Nu är jag hemma och jag sak väll ta och  gora läxorna tidigt för en gångs skull jag gör dom alltid mitt i natten XD och sen har jag ju hemkunskapsprov på fredag också ;) Jag har också suttit och funderar på vilken skolavslutningsklänning jag sak ha en vit ska det iallafall vara ! jag provade två från bikbok igår men jag vill helst ha massa volanger så TIPSA OM ALLA VITA VOLANG KLÄNNINGAR du vet puss!


Denhär provade jag fast vit men det gick nästan hela vägen ner till knäna :/

Denhär provade jag också men axelbanden var lite för långa och så e det för taight *stavning*

Denhär från H&M också men den är ju inte vit fadst dett fanns en vit i stl large men jag har ju xs lite skillnad XD


Natti natti

nu e jag en duktig flicka eftersom jag gör läxor (A)
och sen ska jag ta bort det störda sminket och så ska jag chatta klart med en jättebraing ;) mitt nya ord (I) sen ska jag typ sova för jag e trött puss <33

Shopping ! ♥

idag så va jag med mamma efter skolan i skärholmen och skulle kolla på skor eftersom hon fått pengar av jobbet till skor men inte bahöver några och doom e jättefina och det e inte dom jag skrev om igår för dom fans inte i min storlek och dom va inte lika fina som i tidningen. men sen så köpte jag eller ja jag har juh tillockmed tat kort ;)


Skor DinSko 349 kr

Prickiga bh:ar ingen aning och sportbh 149 H&M

Armband, rosetthårspänne och trosor H&M gummisak dinsko och strumpor vet jag inte  :S

skorna å¨mig XD frågas inte hur jag tog bilden ! :A

en till bild på armbandet och resetterna ;)

nu behöver jag bara en klänning sen har jag en hel skolavslutningsoutfit ;) och en avelbandslös bh också om det inte finns armar ;)

Tonajt gonna be a guud najt!

skojja men jag ska lägga mig j'ttetidigt kl 10 ! okej och sen vakna kl halv 8 ;) och gå till skolan 25 över 9 YaY okej men för nån timme sen provade jag att sota ögonen det blev helt okej och bra faktiskt jag har alldrig gjort det förut men en sak va inte så bra jag såg ser ut som ett emo (förlåt alla emosar inget emot er bara att ajga inte gillar att se ut så) jag ahr annars inte suttit nått alls vid datorn högst 1 timme ocvh det e jättebra ;) :* puss och hej leverpastej



XOXO idaah

Jag dööör!

Okej nu vet jag vad jag sak ha på mig på skolavslutningen och ingen härmar mig för det e tråkigt! puss ;)
men det är ett par sjuuukt snygga skor som jag måååste ha och en söt volangklänning från ginatrickot men nu ska min syrra ha datorn så jag hinner inte ladda upp bilder och jag dör för mamma tycker inte jag får köpa sånna :''''(


puss och kram <33

Café

idag så hare jag ätit lunch på ett café och le va lá mysigt sen skulle jag kolla på film men det gick inte ljudet e helt av :/  men nu behöver pappa datorn så jag ska logga puss :*

Godmorgon

Nu har jag en sjukt bra låt på huvet en parodi på tik tok ;)
Im mad relly bad, but dont tell my mum and dad, fucker upp, kiss my butt and does blody nut. osv ;)
sen så har jag hittat ett linne i garderoben eller det låg i en påse dårå men endå;) annars så har jag ganska tråkigt lyssnar på musik typ XD Men jag ska göra klart några skoluppgifter också okej men annars kommer jag typ få IG---- eller nått ;)
okej men jag kommer inte på vad jag skulle skriva nu då så nu publiceraar jag ;)

puss <3


Foki tävling

okej foki har en tävling på sin blogg och man kan vinna t-shirts och det låter grymt kul för jag har typ bara linnen ;) denhär sidan kommer tröjorna ifrån www.phoenixtshirt.com och här kommer bilderna på dom tröjor jag vill vinna!


Superman tröjan var ett självklart val ;)


Mussepigg är ju grymt söt och så har jag ingen mussepiggtröja :P


Och denhär e bara för söt och rosa :D

>Puss och kram:D

Hemma igen

Nu har jag vart på landet och sen i torsdags så var jag på någon streetdance /vs/ lindyhopp eller avd det heter och det va häftigt ;) och sen så igår och idag på morgonen så har jag varit med Fliza och vi hade sjukt kul och valborg blev lyckat förutom att det duggade men det gör inget ;) sen så skulle vi dygna men vi somna kl 3 XD haha men inatt så ska jag sova jättelänge och sen vakna vi halv nio för Fliza skulle till någon släkting och åker hem imorn så jag åkte hem idag, här kommer ett klipp från danssaken jag var på killen i grön tröja va bäst ;) och dom vann också ;) puss och kram på er <33


RSS 2.0